На Тернопільщині облдержадміністрація вивчає питання реєстрації договорів на оренду землі

На Тернопільщині облдержадміністрація вивчає питання реєстрації договорів на оренду землі

31.05.13 15:01 0 947
Преребуваючи з робочою поїздкою у Борщові, голова облдержадміністрації Валентин Хоптян ознайомився з роботою реєстраційної служби Борщівського районного відділу юстиції.

- Люди звертаються на гарячу лінію, приходять на прийом, жаліються, що чиновники не хочуть реєструвати договори на оренду земель, в деяких районах – черга і вже записують людей на жовтень-листопад, – зазначив голова ОДА Валентин Хоптян.

Він зауважив, що за його дорученням створено спеціальні комісії, які об’їдуть усі райони, вивчать це питання з подальшим його розглядом на колегії обласної державної адміністрації у червні.

Голова облдержадміністрації пообіцяв, що влада зробить все можливе для того, аби людям були створені найкращі умови для роботи. Він також пообіцяв зі свого боку внести пропозицію президентові та уряду, аби понизити плату за договір оренди землі.

– в реєстраційній службі Борщівського районного відділу юстиції ми зустрілися з людьми і не почули жодної скарги. Всі заяви, які надійшли на реєстрацію договорів, задоволені і договори зареєстровані. Це теж хороший показник роботи районної влади, – підсумував керівник області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині урочисто ...
Наступна новина: Мобільний еквайринг ...

КОМЕНТАРІ