На Чернігівщині "Методичний міст" між освітянами та рятувальниками

На Чернігівщині "Методичний міст" між освітянами та рятувальниками

31.05.13 08:51 0 1008
29 травня у дошкільному навчальному закладі "Лісова казка" №58 в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару відбувся "Методичний міст". Спілкування між творчою групою вихователів дошкільних закладів та представниками Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД відбувалося у формі діалогу. Питання взаємодії вихователів і рятувальників, форми і методи спільної роботи, методичні посібники та напрацювання, взаємодія із зацікавленими службами, використання наочних та відео матеріалів - ось неповний перелік розглянутих спільних питань.

І як підтвердження необхідності подальшого проведення такої роботи, за словами співробітника Управління ДСНС в області підполковника служби цивільного захисту Євгена Дубини, протягом останніх років у Чернігівській області спостерігається зменшення кількості загиблих дітей під час пожеж, на водних об'єктах та суттєве зменшення кількості пожеж з причини дитячих пустощів з вогнем.

Як підсумок "Методичного мосту", його учасники висловили свої пропозиції з удосконалення роботи. Одними із таких заходів є розробка перспективного плану спільної роботи та узагальнення матеріалів і напрацювань у Методичну збірку.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині за позовом ...

КОМЕНТАРІ