На Закарпатті в режимі он-лайн вже звітують 875 реєстраторів розрахункових операцій

На Закарпатті в режимі он-лайн вже звітують 875 реєстраторів розрахункових операцій

31.05.13 16:22 0 1093
З першого січня 2013 введено в дію норми Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон) щодо обов’язковості подання суб’єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій до органів Міністерства доходів та зборів України по дротових або бездротових каналах зв’язку за технологією Національного банку України.

Відповідальність за неподання такої звітності в електронному вигляді настає з 1 липня 2013 року.

Загалом по Україні пройшли персоналізацію та підключені до системи зберігання та збору даних РРО Міндоходів майже 30 тисяч реєстраторів розрахункових операцій, в Закарпатській області – 875.

До Міністерства доходів і зборів України надходять численні запити від платників податків щодо неможливості виконання вимог Закону з передачі контрольно-звітної інформації про використання РРО у зв’язку з відсутністю каналів зв’язку.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що Законом передбачена можливість передачі контрольно-звітної інформації від РРО, як дротовими так і бездротовими каналами зв’язку. Тобто можуть бути використані засоби стільникового зв’язку, дротового інтернету, телефонні мережі і т.і. Можливість користування конкретними каналами зв’язку передбачається виробником РРО та модемів для передачі контрольно-звітної інформації.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Словацька Республіка ...
Наступна новина: За клопотанням прокуратури ...

КОМЕНТАРІ