Асоціація платників податків Хмельниччини – краща в Україні

Асоціація платників податків Хмельниччини – краща в Україні

31.05.13 16:45 0 1478
Співпраця Головного управління Міндоходів у Хмельницькіцй області з територіальним відділенням Асоціації платників податків України є зразком побудови толерантних і конструктивних стосунків з активом підприємницької спільноти краю.

У цьому переконаний перший віце-президент Асоціації платників податків України Василь Матійчик, який перебуваючи на Хмельниччині, вручив Почесну грамоту голові регіонального відділення АППУ Мар’яну Маєвському за перше місце у рейтингу громадських інституцій в Україні.

«Це результат реальної змагальності і конкретності боротьби за показниками нашої активності. Стосовно співпраці територіального відділення уХмельницькій області з представниками підрозділів Міністрества доходів і зборів, то я б поставив її у приклад нашим колегам в усій Україні. І щодо побудови відносин із платниками податків, і співпраці з громадськими організаціями.. Це заслуговує найкращої оцінки. Адже метою нашої найбільш впливової суспільної інституції ї є захист інтересів бізнесу і. як наслідок, його успішний розвиток. А значить – ріст прибутків і відповідна сплата податків і зборів», - зазначив Василь Матійчик.

Саме через таку комунікацію підприємці Хмельничини отримують додаткові можливості у розв’язанні невідкладних виробничих проблем, захисті бізнесових інтересів. Зазначимо, що на у майже кожному районі області функціонує місцевий осередок Асоціації платників податків, який оперативно впливає на позитивний розвиток підприємницької ініціативи. Така конструктивна підтримка створює реальні можливості для того, щоб зрозуміти суть наявних проблем і зорієнтуватись, яким шляхом їх вирішувати, що потрібно розтлуматичити і врегулювати законодавчо.

Показово, що активісти Асоціації, які представляють базові галузі економіки Хмельниччини, є ініціаторами багатьох законодавчих новел Податкового та Митного кодексу, ініціаторами інвестиційних та інноваційних проектів.

« відділення Асоціації платників податків у Хмельницькій області стали реальним осередком надання практичної і методичної допомоги у розвитку бізнесу. І тут не йде мова про конфлікт інтересів з контролюючими органами. Навпаки, паралельно із ними, впроваджуючи новітні електронні сервіси для платників податків, надаючи консультації, актив територіальних відділень Асоціації дбає про зворотній зв’язок, враховуючи думку громадськості про ефективність нововведень, їх реалізацію, протидію корупції чи інертності виконавців», – так прокоментував оцінку діяльності голова територіального відділення Асоціації платників податків Хмельниччини Мар’ян Маєвський.

Свідченням конструктивного діалогу між Міндоходів та АППУ на Хмельничині є продуктивне функціонування 19 сервісних центрів для обслуговування платників податків і пункту оперативного інформаційного обслуговування підприємців на речовому ринку у місті Хмельницькому, системне проведення «круглих столів» та семінарів. Як результат, звернення підприємств вирішуються на місці, без зайвої тяганини, без зайвих затрат коштів і дорогоцінного часу.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: керівникам районних ...

КОМЕНТАРІ