Громадська рада при Міндоходів Хмельниччини вибрала новий формат співпраці

Громадська рада при Міндоходів Хмельниччини вибрала новий формат співпраці

31.05.13 12:18 0 1298
Це неперервність діалогу з представниками інституцій громадянського суспільства в обговоренні та удосконаленні податкової та митної політики у рамках діяльності Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області.

Конструктивна розмови за «круглим столом» щодо стратегії і тактики розвитку відомства за участю інституцій громадянського суспільства є невід’ємною частиною процесу реформування його структури.

«Громадське обговорення проблем податкової і митної політики на визначає формування процесу податкової культури і як наслідок - сплати податків. Напрацьований нами комунікаційний майданчик, на якому рівноправними партнерами є представники громадськості, бізнесу, медіа, наразі став базовим фундаментом у колективному вирішенні назрілих проблем. І це відчули усі, хто є учасниками цього процесу. Тому незаперечним є факт подальшого обміну думками в процесі публічного обговорення питань економічного розвитку регіону і держави в цілому», - зазначив голова комісії з проведення реорганізації відомства в області Володимир Михайлюк.

На цей консультативно-дорадчий орган припинив свою діяльність у зв'язку з реорганізацією територіальних органів служби України та утворенням територіальних органів Міністерства доходів і зборів України. Але зв’язок із громадськістю не втрачається, а лише набуває нового формату. У перспективі буде створена єдина Громадська рада при Головному управлінні Міндоходів у Хмельницькій області та Хмельницькій митниці Міндоходів.

У ході засідання було визначено перспективи діяльності Громадської ради та ознайомлено присутніх із функціями Міністерства доходів і зборів України, окреслено пріоритети його роботи.

Голова Союзу промисловців та підприємців та федерації роботодавців області Іван Дунець, який очолював громадську раду регіонального відомства, зупинився на аналізі проблем економічного розвитку області, зокрема, на детінізації зайнятості населення та зростанні показників економічної активності регіону, а також на підвищенні рейтингу інвестиційної привабливості Хмельниччини.

Згодом до складу громадської ради при Міндоходів у Хмельницькій області мають увійти регіональні та місцеві громадські організації, що прагнуть конструктивного діалогу з Міністерством. Пріоритетом їх роботи стане поліпшення податкової та митної політики на теренах Поділля.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку семи сім’ям, на ...
Наступна новина: У Львові відкрили ...

КОМЕНТАРІ