Близько двохсот платників податків Волині зібрав семінар Асоціації платників податків України

Близько двохсот платників податків Волині зібрав семінар Асоціації платників податків України

01.06.13 09:07 0 950
Це перший такий масштабний освітній захід, що проводиться під егідою ВГО Асоціації платників податків України в регіоні, – повідомив голова територіального відділення АППУ у Волинській області Василь Дутко.

Аналогічні освітні проекти, що ініціюються Асоціацією платників податків України, вже отримали схвальну оцінку представників бізнесу.

За словами Першого віце-президента АППУ Василя Матійчика, саме семінари дають можливість платникам податків не лише почути роз’яснення професіоналів у сфері податкового законодавства, а й отримати зворотню інформацію від підприємницької спільноти про проблеми у застосуванні податкових норм.

«Асоціація платників податків України бачить своїм завданням забезпечення балансу між інтересами держави та бізнесу. Шлях до такого порозуміння не завжди простий, але ми і надалі налаштовані винятково на конструктив, реальну співпрацю та діалог із платниками податків», – запевнив учасників семінару у вступному слові Перший віце-президент АППУ Василь Матійчик.

Програма проведення семінару на Волині 31 травня 2013 року передбачає практичні поради користувачам РРО у застосуванні касової техніки, інформування бізнесу про законодавчі новації у сплаті ПДВ та податку на прибуток і обговорення окремих новацій у спрощеній системі оподаткування.

«Розмова із професіоналами з даних питань – не просто на часі. Усі запропоновані теми викликають жваві дискусії у бізнес-середовищі. Тому освітній захід викликав виправдане зацікавлення платників податків», підкреслив голова територіального відділення АППУ у Волинській області Василь Дутко.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Без зовнішніх ознак ...
Наступна новина: На Закарпатті громадська ...

КОМЕНТАРІ