На Івано-Франківщині у с. Вишків Долинського району ведуться роботи щодо будівництва пожежного ДЕПО

На Івано-Франківщині у с. Вишків Долинського району ведуться роботи щодо будівництва пожежного ДЕПО

01.06.13 15:36 0 920
Голова та заступник голови районної державної адміністрації Сергій Плотніков та Іван Кочержат провели виїзну нараду на базі Вишківської сільської ради щодо створення пожежного ДЕПО в с. Вишків на виконання розпорядження районної державної адміністрації від 10.01.2013 №7 «Про план комплексних заходів цивільного захисту районної підсистеми єдиної системи цивільного захисту на 2013 рік.

Учасники наради обговорили питання щодо підготовки до будівництва ДЕПО та визначили обсяг робіт, які необхідно здійснити.

Виконавцям дано відповідні доручення та визначено терміни їх виконання.

Будівництво об’єкту ведеться господарським способом за спонсорські кошти громадської організації «Карпатська саламандра» (голова Михайло Халус).

Ввести об’єкт в експлуатацію планується до 24 серпня цього року.

Нарада відбулась за участю Вишківського, Сенечівського та Шевченківського сільських голів Степана Халуса, Миколи Торка та Миколи Мацалака, начальників відділів надзвичайних ситуацій та екобезпеки районної державної адміністрації Андрія Мартина, регіонального розвитку та будівництва Романа Коса, начальника Долинського районного відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій в області Андрія Микуляка, підприємців, членів громадської організації «Карпатська саламандра».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті урок з ...
Наступна новина: З 17 до 20 червня ц.р. у ...

КОМЕНТАРІ