На Долинщині розпочалось обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні

На Долинщині розпочалось обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні

01.06.13 12:13 0 966
Відповідно до графіка, розробленого районною державною адміністрацією розпочалось обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні в територіальних громадах району.

В с. Витвиця за участю керівника апарату районної державної адміністрації Катерини Олійник під час засідання виконкому Витвицької сільської ради; в с. Вишків – начальника відділу надзвичайних ситуацій та екологічної безпеки районної державної адміністрації Андрія Мартина під час засідання виконкому Вишківської сільської ради; в с. Гошів – спеціаліста І категорії юридичного відділу апарату районної державної адміністрації Володимира Комара під час засідання сесії та виконкому Гошівської сільської ради; в с. Княжолука – начальника управління економічного розвитку та торгівлі районної державної адміністрації Михайла Куцика під час засідання виконкому Княжолуцької сільської ради; в с. Рахиня – начальника відділу житлового-комунального господарства районної державної адміністрації Поліни Іляшенко під час засідання виконкому Рахинянської сільської ради; с. Розточки – начальника загального відділу апарату районної державної адміністрації Галини Андрійчук під час засідання виконкому Розточківської сільської ради; с. Сенечів – начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Уляни Сергенюк під час засідання виконкому Сенечівської сільської ради.

Депутатам та членам виконкому вказаних сільських рад озвучено основні положення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні і дано завдання обговорити вказаний документ в територіальних громадах.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбулася акція ...
Наступна новина: У Львові 110 офіційних ...

КОМЕНТАРІ