Микола Вітенко став переможцем Всеукраїнської спартакіади серед депутатів місцевих рад

Микола Вітенко став переможцем Всеукраїнської спартакіади серед депутатів місцевих рад

01.06.13 13:20 0 1161
Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко здобув перше місце у шашковому турнірі на ІІІ Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів України та депутатів місцевих рад

Уже втретє поспіль у Криму збираються депутати всіх рівнів, аби позмагатися у різних видах спорту та гідно представити свій регіон на Всеукраїнській спартакіаді. Цьогоріч упродовж 27 травня – 1 червня 2013 року змагання депутатів відбуваються у мальовничому місті Алушта.

Змагання серед депутатів проводяться з таких видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки.

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко представляє на спартакіаді збірну команду Івано-Франківської області, формування якої відбувалося за результатами обласної спартакіади, що завершилася 13 квітня.

Так у індивідуальному шашковому турнірі серед чоловіків взяли участь 16 областей України. Склад турніру був представлений кількома майстрами та кандидатами в майстри спорту, що анонсувало напружену боротьбу за  місце в верхній частині турнірної таблиці. Секретар Івано-Франківської міської ради вже у п’ятому турі вийшов у лідери. Здобуваючи всі наступні перемоги над суперниками в результаті Микола Вітенко й став переможцем турніру. Друге місце посів представник Тернопільської області, а трійку замкнув шашкіст з Харківської області.

Варто зазначити, що будучи п’ятиразовим чемпіоном Івано-Франківської області з шашок, секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко всіляко сприяє підтримці та популяризації цього виду спорту. Як говорить Микола Вітенко, саме шашки дозволяють розвивати мислення, логіку та само рівновагу, а тому популяризація цього виду спорту серед дітей у наш час є неабияк важливою.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Луцьку та Любліні ...
Наступна новина: На Львівщині відбудуться ...

КОМЕНТАРІ