У Житомирі пройшов культурно-розважальний захід «Даруємо радість дітям»

У Житомирі пройшов культурно-розважальний захід «Даруємо радість дітям»

01.06.13 09:34 0 1137
З метою привернення уваги суспільства до відповідальності за забезпечення належного життя і розвитку дітей 30 травня у сімейному центрі «Острів розваг» ТРЦ «Глобал UA» для соціально незахищений категорій дітей відбувся культурно-розважальний захід «Даруємо радість дітям».

« держава і суспільство активізували роботу, спрямовану на практичну реалізацію основних заходів щодо поліпшення становища дітей в Україні. Нові соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України» є головною запорукою успіху держави у ХХ столітті, - говорить керівник служби у справах сім’ї Олена Савельєва. – Тому напередодні свята Дня захисту дітей, що буде відзначатися 1 червня, для вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, вихованців навчально-реабілітаційного центру та шкіл-інтернатів було вирішено провести таке свято. Ми сподіваємося, що кожна дитина отримає задоволення від проведеного тут часу. Наша робота щодня піклуватися про дітей, а особливу увагу потребують соціально незахищені діти. Наша мета – аби кожна дитина відчувала себе потрібною та захищеною, щоб у кожної - була сім’я».

На території Житомирської області проживає більше 246 тис. дітей. На обліку в службах у справах дітей перебуває 3602 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, ще майже 3500 дітей проживають в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Захід відбувся за сприяння голови облдержадміністрації Сергія Рижука та голови обласної ради Йосипа Запаловського.

Організатори проведення заходу – служба у справах дітей облдержадміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Рікота: ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ