На Тернопільщині стартував обласний етап чемпіонату з пожежно-прикладного спорту

На Тернопільщині стартував обласний етап чемпіонату з пожежно-прикладного спорту

01.06.13 15:15 0 833
31 травня о 9:00 на тренувальній базі Управління ДСНС у Тернопільській області стартував обласний етап чемпіонату з пожежно-прикладного спорту. До обласного центру помірятися силами з'їхалися команди рятувальників з усієї Тернопільщини. Демонструвати свою професійну майстерність у цих непростих та видовищних змаганнях прибули 19 команд – загалом близько 150 учасників.

У програмі спортивного свята - подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом штурмовою та висувною драбинами у вікно третього та четвертого поверхів учбової башти, пожежна естафета 4 по 100 метрів та бойове розгортання. За підсумками обласного чемпіонату буде сформовано збірну області, яка представлятиме Тернопільщину на Всеукраїнських змаганнях з пожежно-прикладного спорту.

Відкриваючи захід, заступник голови обласної ради Олег Боберський побажав спортсменам-вогнеборцям достойно виступити на всіх етапах. «Нехай з вами будуть везіння, спортивна витримка і воля до перемоги», – наголосив він.

На адресу учасників чемпіонату пролунало чимало теплих слів. Їм бажали сил, наснаги та перемоги у змаганнях, які для рятувальників є справжнім іспитом на мужність та професійну зрілість.

Зокрема, начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий підкреслив: «Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту - це показник рівня підготовки, вправності та майстерності бійців пожежно-рятувальних підрозділів області. Ці змагання є не просто показовими виступами. У них представлені всі ті вправи, які повинен вміло виконувати кожен рятувальник. Адже від швидкості, реакції та професійності бійців пожежно-рятувальної служби залежить людське життя».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Національному музеї у ...

КОМЕНТАРІ