Тернопільська область: працівники ДСНС перевірили стан протипожежного та техногенного захисту об’єктів житлового фонду

Тернопільська область: працівники ДСНС перевірили стан протипожежного та техногенного захисту об’єктів житлового фонду

01.06.13 09:43 0 976
З метою зниження кількості пожеж, зменшення числа людей, що загинули, чи травмувались в наслідок них, а також для посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи, протягом квітня-травня працівники Управління ДСНС у Тернопільській області провели ряд планових та позапланових перевірок стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів житлового фонду.

Особливу увагу вони звернули на стан електрогосподарства, шляхів евакуації, систем опалення, наявність працездатного зовнішнього й внутрішнього протипожежного водопостачання та протипожежної автоматики, а з керівниками та відповідальними особами провели інструктажі про заходи пожежної безпеки.

За підсумками інспектування власників та керівників перевірених об’єктів було зобов’язано вжити невідкладних заходів з попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій та загибелі людей та в повному обсязі виконати заходи запропоновані приписами. А за виявлені порушення, що створюють загрозу виникнення пожеж або перешкоджають їх ліквідації та евакуації людей, винних посадових осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності, також було заборонено експлуатацію ряду приміщень.

За результатами перевірок, до районних комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районних державних адміністрацій та Тернопільської міської ради було направлено інформацію про протипожежний стан перевірених будинків для розгляду проблемних питань й подальшого вжиття відповідних заходів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ