Свободівці привітали найкрасивішу й найталановитішу студентку Тернополя

Свободівці привітали найкрасивішу й найталановитішу студентку Тернополя

01.06.13 11:19 0 1220
30 травня 2013 року в Українському домі перемога "Перемога" в Тернополі визначили найкрасивішу та найталановитішу студентку міста. Першість студентка Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя Роксолана Перепелюк, яка представлятиме Тернопільщину 7 жовтня на Всеукраїнському фінальному етапі у Києві. Під час конкурсу дівчата мали змогу продемонструвати свої таланти, красу, кмітливість та інтелектуальні здібності.

До організації конкурсу долучилися представники комунальної установи Тернопільської обласної ради "Тернопільський обласний молодіжний методичний центр", його директор і водночас представник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Володимир Карпінський, який був одним із членів журі, зауважив, що обрати переможницю було дуже важко, адже кожна достойна високої оцінки.

"Ми, журі, намагалися об'єктивно оцінити кожну конкурсантку й віддати перше місце тій, яка справді цього заслуговує. Радує те, що усі дівчата підтвердили, що шні студенти усебічно розвинені, креативні, обдаровані, енергійні, цікавляться новинками зі світу комп'ютерних технологій, ведуть здоровий і активний спосіб життя. То ж ми будемо робити усе, щоби конкурс "СтудМіс Тернопільщини" наступними роками ставав масштабнішим і відбувався на значно вищому рівні", – зазначив Володимир Карпінський.

Переможниць конкурсу квітами й теплими словами привітав голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

"Дивлячись на цьогорічних учасниць конкурсу "СтудМіс Тернопільщини 2013", знову переконуюсь, що українські жінки – найкрасивіші, витончені й розумні. Кожна з конкурсанток талановита й цікава особистість. Приємно, що юні красуні на запитання про їхні прагнення відповідали, що хотіли б покращити життя в рідній країні, щоби нашою державою керували гідні люди, які дійсно можуть підняти рівень економіки й цінуватимуть все українське. А це означає, що молоді люди свідомо оцінюють ситуацію в державі і їм не байдуже майбутнє України", – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині на ...

КОМЕНТАРІ