Львівщина: Віктор Шемчук визнав роботу служби автомобільних доріг області незадовільною

Львівщина: Віктор Шемчук визнав роботу служби автомобільних доріг області незадовільною

01.06.13 14:14 0 1067
31 травня на засіданні Колегії облдержадміністрації обговорили стан автомобільних доріг у Львівській області.

Начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Тарас Сиротинський відзвітував про обсяг виконаних робіт з поточного ремонту і експлуатаційного утримання доріг.

Зокрема, він зазначив:  «Укравтодор затвердив програму додаткових коштів в розмірі 100 млн. грн. до щорічних 147 млн. грн. із них 62 млн. грн. на зимове утримання доріг. За додаткові кошти планується розпочати ремонт на ділянці Львів-Тернопіль, двох ділянках Львів-Радехів-Луцьк і на одній ділянці дороги Жовква – Ковель. Частина додаткових коштів також піде на виплату боргів».

Начальник Управління Державної автомобільної інспекції ГУ МВС України у Львівській області Федір Васильків повідомив, що органами Державної автомобільної інспекції складено 95 адміністративних протоколів та притягнуто до відповідальності 41 керівника.

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук дав доручення Федору Васильківу підготувати в письмовому вигляді матеріали про те, які заходи було вжито і що пропонується зробити в цьому році для забезпечення безпечності доріг.

«На сьогоднішній день стан доріг – це питання національної безпеки» – зазначив голова Львівської ОДА.

Віктор Шемчук ухвалив рішення визнати роботу служби автомобільних доріг у Львівській області незадовільною, схвалити проект доручення голови облдержадміністрації щодо заходів з питання відновлення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області та контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови ОДА Сергія Василенка.

Віктор Шемчук також дав доручення забезпечити відновлення автомобільних доріг області та звернутись до Укравтодору щодо виділення достатніх коштів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: Малечі Рівненщини до ...

КОМЕНТАРІ