На Львівщині богдан Матолич привітав працівників водного господарства з професійним святом

На Львівщині богдан Матолич привітав працівників водного господарства з професійним святом

01.06.13 12:57 0 926
Напередодні Дня працівників водного господарства, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич привітав працівників галузі з їх професійним святом. Урочистості з цієї нагоди відбулись 31 травня, у Львівській гідрогеологомеліоративній експедиції.

У вітальному слові до працівників водного господарства Львівщини перший заступник керівника області наголосив, що водні ресурси є одними із найвагоміших складових у загальному комплексі природних ресурсів області. Він також зазначив, що обласна державна адміністрація всебічно сприятиме відродження престижу галузі, «адже меліорація – гарант сталого агровиробництва, один з важливих елементів фінансової та матеріальної стабільності», – додав Б.Матолич.

Богдан Матолич побажав працівникам водогосподарської галузі та їх родинам міцного здоров’я, звичайного людського щастя, добробуту, злагоди та сімейного благополуччя. Від імені голови Львівської ОДА він також нагородив кращих працівників Почесною грамотою облдержадміністрації та Подякою голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку та Любліні ...

КОМЕНТАРІ