Петро Колодій зустрівся із головою Представництва Євросоюзу в Україні Яном Томбінським

Петро Колодій зустрівся із головою Представництва Євросоюзу в Україні Яном Томбінським

01.06.13 11:13 0 1055
31 травня 2013 року голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій зустрівся із головою Представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським. Під час розмови Петро Колодій наголосив на євроінтеграційних прагненнях України, зокрема Львівщини.

"Україна територіально, ментально і духовно є європейською державою. Мандруючи Львівщиною, Ви маєте можливість переконатися, що наш край де-факто є європейським. Залишилось тільки юридично оформити нашу належність до Європи. на Львівщині реалізується багато спільних проектів у рамках Програми транскордонної співпраці із європейськими країнами, особливо з Республікою Польща. Коли Україна стане повноправним членом Євросоюзу, Європа збагне, що наша держава мала там бути вже давно", – зазначив свободівець-голова обласної ради.

Після зустрічі з головою Представництва ЄС в Україні її учасники приєдналися до святкування Дня Європи у Львівській області. Перед будівлею Львівської обласної ради було піднято державний прапор України, прапори Євросоюзу та Львівської области. Затим розпочався святковий концерт за участи професійних виконавців, учнівських і студентських художніх колективів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ