На Львівщині жителі Великих Мостів готові перекривати дорогу, вимагаючи її ремонту

На Львівщині жителі Великих Мостів готові перекривати дорогу, вимагаючи її ремонту

01.06.13 09:54 0 1542
На черговій сесії Великомостівської міської ради з ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" депутати розглянули питання "Про стан автомобільної дороги Р-15 "Жовква – Червоноград – Ковель" на ділянці у м. Великі Мости". У підсумку обговорення вирішили звернутися до уряду з вимогою профінансувати капітальний ремонт дороги, яка практично залишилася без асфальтного покриття.

Доповідав на сесії заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Володимир Безпалов. Чиновник заявив депутатам, що на капітальний ремонт зазначеної ділянки коштів немає; за його словами, на частині відрізку дороги у місті взагалі неможливо проводити ремонт, тому що асфальтне покриття вже відсутнє і потрібно заново укладати дорогу.

На сесії було зачитано звернення жителів центральної вулиці – Львівської, через яку і пролягає аварійна дорога. Люди вимагають припинити нищити їхнє здоров'я й відремонтувати нарешті автодорогу та запевнили, що готові виходити на вулицю та влаштовувати акти громадянської непокори.

"Стан автомобільної дороги у місті Великі Мости з кожним роком стає все гіршим, – зазначає голова фракції ВО "Свобода" у Великомостівській міській раді Ігор Петренко. – Торік фракція ВО "Свобода" ініціювала позачергову сесію, на якій розглядали те ж питання. Тоді депутати разом із громадою домоглися капітального ремонту, на який було надано кошти. Та вже навесні цього року дорога виглядала так, наче її і не ремонтували. Водії змушені рухатись по тротуарах, а це створює загрозу здоров'ю та життю водіїв та пішоходів. Стан всієї дороги Р-15 "Жовква – Ковель" є наглядним прикладом безгосподарности центральної влади. Ця катастрофічна ситуація вже найближчим часом може призвести до паралічу руху на цій ділянці дороги. Люди вже вкотре наголошують на готовності виходити на акції протесту", – зазначає депутат-свободівець.

Депутати Великомостівської міської ради одностайно визнали незадовільним стан центральної дороги та вирішили звернуться до голови Львівської обласної державної адміністрації та до Кабінету Міністрів України з вимогою терміново провести якісний капітальний ремонт моста та дороги Р-15 "Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква2 на ділянці, що пролягає через Великі Мости.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ