На Львівщині петро Колодій привітав учасниць ансамблю "Струмочок" із 50-річчям

На Львівщині петро Колодій привітав учасниць ансамблю "Струмочок" із 50-річчям

01.06.13 15:09 0 1093
30 травня 2013 року голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій відвідав ювілейний концерт жіночого вокального ансамблю "Струмочок" з нагоди святкування 50-ї річниці від заснування колективу. Концерт відбувся у будинку культури Українського товариства сліпих ім. Тараса Шевченка.

Вітаючи народний жіночий вокальний ансамбль "Струмочок" з ювілеєм, Петро Колодій, зокрема сказав: "Півстоліття ансамбль тішить своєю творчістю шанувальників співочого мистецтва. В репертуарі "Струмочка" є духовна музика, народні пісні й пісні національно-визвольного руху, а також сучасна авторська музика. Виступам народного ансамблю аплодувала не лише Україна – його знають і в сусідніх Польщі та Болгарії. Я пишаюся, що в нас, на Львівщині, є такий чудовий колектив, такі небайдужі, творчі та активні люди".

Вітаючи ансамбль "Струмочок", голова обласної ради побажав його учасницям здоров'я, щастя, добра та вручив грамоти Львівської обласної ради.

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної ради за високу професійну та виконавську майстерність, популяризацію українських пісень і з нагоди 50-річчя створення жіночого вокального ансамблю "Струмочок" грамотами Львівської обласної ради було відзначено учасниць ансамблю, членкинь Львівської обласної організації Українського товариства сліпих Світлану Пашкіну та Анну Карабін.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ