У Львові "Свобода" вимагає від Садового припинити фінансування ГО "Самопоміч" коштом міського бюджету

У Львові "Свобода" вимагає від Садового припинити фінансування ГО "Самопоміч" коштом міського бюджету

01.06.13 10:49 0 1257
Вже третій рік поспіль чиновники Садового використовують Програму фінансового відшкодування громадським організаціям за суспільно значиму діяльність для утримання ГО "Самопоміч". Про це 31 травня 2013 року повідомила депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська.

Як повідомила свободівка, під час сесії Львівської міської ради вона звернулася з депутатським запитом до міського голови Львова щодо зловживань, які здійснюють його підлеглі.

"Цьогоріч громадській організації "Самопоміч" чиновники надали близько 50 тис. грн. з міського бюджету для оплати за приміщення офісу на вул. Карбишева, 8. На моє звернення щодо доцільности відшкодування власне ГО "Самопоміч" надійшла відповідь, що ця організація впродовж року надавала городянам юридичну допомогу. Постає запитання: навіщо міська рада затвердила Програму надання юридичної допомоги населенню за бюджетні кошти міста, а також для чого функціонує юридичне управління ЛМР, яке зобов'язане здійснювати прийом мешканців Львова? Вважаю, що ці кошти можна було би, до прикладу, скерувати на ремонт покрівлі в тому ж таки будинку №8 на вул. Карбишева", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Голова Верховної Ради ...

КОМЕНТАРІ