У Львові за сприяння Андріяна Гутника понад двісті дітей-сиріт оздоровляться у Аквапарку "Пляж"

У Львові за сприяння Андріяна Гутника понад двісті дітей-сиріт оздоровляться у Аквапарку "Пляж"

01.06.13 17:50 0 1125
1 червня 2013 року у Львові за сприяння депутата ВО "Свобода" Андріяна Гутника у День захисту дітей понад двісті дітей-сиріт із дитячих будинків Львівської області відвідають комплекс Аквапарк "ПЛЯЖ", оздоровляться та отримають подарунки.

У рамках святкування Дня захисту дитини Аквапарк "Пляж" безкоштовно відвідають діти з вадами слуху з навчально-реабілітаційного центру "Левеня" та вихованці Дитячого будинку "Оранта" (м. Дрогобич).

Окрім цього, підтримавши Конкурс "Кольорова вишиванка", який проводить радіо "FM Галичина" Аквапарк "ПЛЯЖ" безкоштовно відвідають діти з Дитячого будинку змішаного типу "Рідний дім" (с. Корналовичі, Самбірський район, Львівська область). Дітей розважатимуть аніматори аквапарку, які проведуть танцювальний марафон в дитячому басейні.

"Вже традиційно щороку ми приєднуємось до святкування, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Ця дата – не просто дитяче свято, а особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості. Саме від нас, дорослих, залежить те, якою буде доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців",- розповів організатор заходів свобдівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво Міндоходів ...
Наступна новина: Львів повинен стати ...

КОМЕНТАРІ