На Буковині рятувальники спільно з Добровільним пожежним товариством вітали дітей з нагоди Міжнародного дня їх захисту

На Буковині рятувальники спільно з Добровільним пожежним товариством вітали дітей з нагоди Міжнародного дня їх захисту

01.06.13 12:48 0 854
З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Чернівецькій області проведено багато різноманітних та цікавих заходів. До них долучилися й працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Рятувальники провели святковий захід для вихованців спецшколи № 3 міста Чернівці. Для учнів навчального закладу було підготовлено багато різноманітних конкурсів. Так, хлопці й дівчата вправлялися у одяганні бойового одягу рятувальників, змагалися у справності розмотування пожежного рукава. Організатори потурбувалися про те, що на цьому святі жодна дитина не залишилася без подарунка.

Також на заході дітям було продемонстровано як можна ліквідувати пожежу, використовуючи вогнегасник. Для цього організаторами свята було підготовлено невелику пожежу, яку з допомогою вогнегасника ліквідував співробітник Добровільного пожежного товариства. Після цього, кожний бажаючий міг спробувати себе в ролі рятувальника, адже діти могли самі спробувати скористуватися вогнегасником. На завершення, рятувальники ще раз нагадали дітям правила безпеки.

Проведення таких заходів є надзвичайно важливим. По завершенню заходу всі діти були задоволені та радісні, отож можна з впевненістю сказати, що шнє свято вдалося.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Соколов ...

КОМЕНТАРІ