В Луцьку микола Романюк вручив найкращим випускникам медалі

В Луцьку микола Романюк вручив найкращим випускникам медалі

02.06.13 20:02 0 1217
У Палаці культури міста Луцька відбулося свято з нагоди вручення випускникам 11-х класів медалей. Це особливе свято для усіх лучан, адже кожен, дивлячись на юнок у випускних сукнях, щасливих батьків з букетами квітів, згадує свої незабутні шкільні роки.

Привітати кращих випускників нашого міста прийшов голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Найкращі слова вдячності педагогам за високі навчальні здобутки випускників шкіл міста висловив міський голова Микола Романюк. Він у своєму виступі зазначив, що цього року із 1300 випускників загальноосвітніх навчальних закладів 112 випускників шкіл нагороджено золотими медалями, 27 – срібними. Ці учні є гордістю міста. Він побажав, щоб їм усе в житті вдалося, щоб вони могли вступити до омріяних вузів. І висловив сподівання, що так воно й буде, адже ці учні мають глибокі знання. «Щоб ви могли себе реалізувати у різних галузях, а ми будемо гордитися, що ви наші випускники», – зазначив він. Побажав усім щастя, благополуччя, щоб мрії збувалися. Міський голова вручив випускникам медалі.

Найбільше випускників відзначено медалями у гімназії № 4 імені Модеста Левицького (22 медалі), спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 (19 медалей), гімназії №21 імені Михайла Кравчука (18 медалей), НВК №9 (12 медалей), НВК №26 (11медалей).

Цей день радісний та урочистий для родин випускників. Прийшли привітати своїх дорослих дітей батьки, які висловлюючи напутні слова, не могли стримати сліз радості. У залі було багато щирих побажань, квітів, музики, які супроводжуватимуть випускників на самостійній життєвій дорозі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Львівщина: малюки ...

КОМЕНТАРІ