Відбувся XX фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!»

Відбувся XX фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!»

02.06.13 16:16 0 1055
У Палаці учнівської молоді відбувся XX фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Учасників святкового зібрання привітав міський голова Микола Романюк, який зазначив, що це свято на довго запам’ятається, адже у концерті беруть участь 500 діток. Він щиро подякував усім, хто займається з талановитими дітьми хореографією, музикою і тим, хто навчає хлопчиків і дівчаток рукоділля. «Попри усі перипетії, які відбуваються у політичному житті, ми повинні розуміти, що діти – найважливіше, що ми маємо. Це майбутнє міста і держави. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб вони почувалися комфортно, могли сповна себе реалізувати у науці, спорті, творчості», – акцентував міський голова. Микола Романюк побажав радості від дітей батькам, а вихователям, щоб добро, яке вони дарують дітям, поверталося до них сторицею і вручив нагороди керівникам гуртків з хореографії та музичним керівникам за результативну роботу з розвитку у дітей творчих здібностей.

Серед гостей свята були перший заступник міського голови Святослав Кравчук, начальник управління освіти Олег Гребенюк, голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко. Учасники свята мали можливість переглянути музичні та хореографічні композиції у виконанні півтисячі вихованців дошкільних навчальних закладів міста, які журі відзначило під час конкурсів «Танцювальна веселка» та «Музична скарбничка». У цих двох міських конкурсах брало участь більше 1000 дітей.

XX фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!» вражав високою виконавською майстерністю і різножанровістю. Глядачів вітали юні екологи, футболісти, каратисти, гімнасти, інтелектуали, театрали, художники, маленькі козачата.

В рамках фестивалю була організована виставка дитячих малюнків «В країну дитинства запрошуєм всіх», у якій маленькі художники висловили свої найсвітліші мрії, емоції, почуття, гордість за рідну країну.

Також було організовано благодійний ярмарок, на якому реалізовувалися вироби, виготовлені дошкільниками та педагогами дошкільних навчальних закладів.

Від Правління Волинського обласного відділення Дитячого Фонду маленькі артисти отримали солодкі подарунки, а 14 дітей-сиріт – розвиваючі ігри.

На завершення фестивалю традиційно звучала пісня «Наш фестиваль» у виконанні вихованців ДНЗ 1, 10, 2, 20.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині юрій ...

КОМЕНТАРІ