Місто Луцьк нагороджено грамотою за участь у світовій туристичній виставці у Берліні

Місто Луцьк нагороджено грамотою за участь у світовій туристичній виставці у Берліні

02.06.13 11:04 0 901
«За професійне представлення туристичного потенціалу міста та особливо привабливі презентації на 47-ій міжнародній туристичній біржі (ІТБ) Берлін, світовій туристичній виставці, яка відбувалася з 6 по 10 березня 2013 року.

Презентація України була відзначена офіційною нагородою ІТБ та посіла 5-е місце в категорії серед 50 європейських експонентів.

Участь у виставці відбулася в рамках німецько-української співпраці», - такий текст грамоти, яку підписали та надіслали у Луцьку міську раду керівник офісу Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні Гольгер Нойвегер та керівник проекту «Консультування та створення управлінських потужностей для Євро-2012» (GIZ) Матіас Брандт.

Нагадаємо, що 6-10 березня 2013 року у столиці Федеративної Республіки Німеччини в приміщенні MESSE BERLIN відбулась найбільша міжнародна туристична біржа ITB-2013 (Internationale touristische B?rse).

«Lutsk-your honey city!» , що в перекладі означає «Луцьк - твоє медове місто» - гасло, яким на ІТБ-2013 запрошували відвідати місто Луцьк начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда та директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Олена Семенюк.

На Міжнародній туристичній біржі Україну представляли всього 8 міст (Київ, Харків, Донецьк, Львів, Одеса, Севастополь, Луцьк, Черкаси) та два регіони (Крим та туристичний кластер «Поділля-Буковина»). Місто Луцьк вперше було представлено на виставці такого рівня, тим паче у вісмірці таких туристично-розвинених українських міст.

За результатами експертного оцінювання Кельнської бізнес-школи, українська експозиція посіла п’яте місце в номінації «Європа». Це найкращий результат в історії участі України в Міжнародній туристичній біржі.

На виставці було представлено культурно-мистецький і туристичний потенціал Луцька та Волині, а також волинський регіональний продукт - меди та питні меди. Адже волинські меди є одними з найкращих в Україні та увійшли в каталог «Ста кращих товарів України» у 2011 та 2012 роках.

Про це свідчать також золоті медалі з конкурсів питних медів різного рівня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині показники ...
Наступна новина: На відпочинок у «Молоду ...

КОМЕНТАРІ