Луцьк: григорій Пустовіт бере участь у святкуванні Дня міста Холма

Луцьк: григорій Пустовіт бере участь у святкуванні Дня міста Холма

02.06.13 12:47 0 973
1 червня, делегація нашого міста на чолі з секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом перебуває у місті Холм (Республіка Польща) на святкуванні Дня міста. В програмі святкувань огляд основних архітектурних пам’яток міста, велосипедної стежки і велосипедного маршруту, реалізованого з коштів ЄС, а також участь в урочистій сесії Ради міста Холм.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав зі святом Президента міста Холм пані Агату Фіш вітальним адресом, який вручить під час урочистостей особисто пані Президенту офіційна делегація з Луцька:

«День міста – це особливе свято для кожного його мешканця. Воно об’єднує усіх жителів, які відчувають себе частинкою єдиного цілого, великої дружної родини. З нагоди святкувань бажаю громаді міста єдності та благополуччя, місту Холм – розвитку, процвітання та добробуту, а Вам, пані Президент, творчої енергії та наснаги.

Засвідчую Вам своє глибоке шанування та щиро розраховую на те, що пріоритети в розвитку міст, які обрали для себе Холм та Луцьк, стануть запорукою їх міцного партнерства».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ