Чернігів: Дитячі ігротеки «За крок від дому»

Чернігів: Дитячі ігротеки «За крок від дому»

02.06.13 22:13 0 1074
Щороку в перші дні літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. До свята 31 травня в різних мікрорайонах м. Чернігова було проведено комплекс ігротек «За крок від дому». Організаторами виступили Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання та молодіжна громадська організація "МоЦарт" за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради.

Метою ігротек було організувати змістовне дозвілля дітей, що відвідують клуби, під час канікул; познайомити з історією свята; проінформувати про права та обов’язки дітей; популяризувати діяльність клубів серед мешканців міста.

Протягом цього дня на майданчиках біля клубів в різних мікрорайонах міста відбулися дитячі розважальні ігротеки. Діти мали змогу взяти участь у веселих квестах, розвиваючих та рухливих іграх, цікавих естафетах, вікторинах.

У заходах взяло участь близько 300 дітей. Проведено 13 ігротек поблизу наступних клубів за місцем проживання: клубах «Фортуна» та «Юність»; відділ соціально профілактичної роботи; клуб «Щит княжого міста»; клуб «Десна»; клуби «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» та «Інтелект»; клуб «Берегиня»; клуби «Камертон» та «Джерельце»; клуб «Чайка»; клуб «Мушкетер»; клуб «Україна»; клуб «Юніор»; клуб «Ровесник» (2 ігротеки).

Діти весело та змістовно провели цей святковий день. Ніхто з учасників ігротек не залишився без приємних сюрпризів та подарунків.

Нагадуємо, що під час літніх канікул клуби за місцем проживання продовжують працювати.

Проведемо це літо яскраво!

За інформацією Центру роботи з дітьми

та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 04.06 у Сумській області ...
Наступна новина: На Чернігівщині під час ...

КОМЕНТАРІ