Чернігів: Відкриття літнього пришкільного табору

Чернігів: Відкриття літнього пришкільного табору

02.06.13 15:12 0 991
У Чернігові з метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку традиційно відкрито денні пришкільні табори.

Секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет відвідав урочисте відкриття пришкільного табору «Дружба» в загальноосвітньому навчальному закладі № 19.

Святкування розпочалось з урочистої лінійки, де О. Шеремет від усього серця привітав учнів цієї школи з першим літнім днем, з відкриттям пришкільного табору. Він побажав всім дітям гарного настрою, змістовного відпочинку, теплих, сонячних днів та приємних вражень від перебування в пришкільному таборі.

Цього року в школі № 19 відпочине 80 дітей, серед яких учні із соціально-незахищених сімей різних вікових категорій і просто обдаровані діти. Харчуватись діти будуть за бюджетні кошти, але є і такі діти, батьки яких готові самостійно оплачувати харчування. Про це повідомила директор ЗНЗ № 19 Людмила Шелупець. За її словами, кожного дня діти будуть забезпечені триразовим харчуванням, вартість якого 29 грн. Меню максимально наближене до відповідних фізіологічних норм, визначається широким асортиментом страв, містить достатню кількість фруктів та ягід.

Цього року для вихованців представлено різноманітну культурно-розважальну програму. Це і культпоходи в театри, кінотеатри, музеї, екскурсія по Десні на теплоході «Казбек», а також проведення різних конкурсів та спортивних ігор. У кожному таборі з дітьми будуть працювати педагоги-організатори, психологи, вихователі, керівники фізкультурно-масової роботи, також буде забезпечено медичний нагляд за дітьми.

Олег Шеремет зауважив, що організація пришкільних таборів – це позитивний досвід у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час літніх канікул.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 125 юних волинян взяли ...

КОМЕНТАРІ