Чернігів - територія радості!

Чернігів - територія радості!

02.06.13 17:40 0 1016
Міжнародний день захисту дітей, заснований у листопаді 1949 року у м. Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, святкується щорічно 1 червня.

Так, у Чернігові у перший день літа, за традицією, відзначається свято дитинства. Восьмий рік поспіль Чернігівською міською радою проводиться акція "Чернігів – територія радості!" У програмі акції: ігрова й розважальна програма, фестиваль малюнку на асфальті, виставка фотографій, робота світломузичного фонтану.

Організатори заходу: відділ у справах сім’ї та молоді міської ради, управління освіти міської ради, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання, ЖКГ та КП "Чернігівводоканал".

Крім того, розпочалась робота пришкільних таборів та ігрових майданчиків у дворах й клубах за місцем проживання. 31 травня проводились ігрові програми проекту "За крок від дому" Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання спільно з громадською організацією "МоЦАрт".

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині у Збаражі ...

КОМЕНТАРІ