На Тернопільщині на адресу голови облдержадміністрації надійшов лист-подяка Держслужби з питань інвалідів та ветеранів

На Тернопільщині на адресу голови облдержадміністрації надійшов лист-подяка Держслужби з питань інвалідів та ветеранів

02.06.13 21:31 0 1311
На адресу голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна надійшов лист-подяка Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України.

Перший заступник керівника цієї служби Володимир Сіроштан висловив вдячність голові обласної державної адміністрації Валентину Хоптяну за співпрацю та взаємодію з Комітетом у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді глав урядів держав-учасниць Співдружності.

«Засвідчуючи Вам свою повагу, щиро дякуємо за участь в організації та забезпеченні засідання Координаційної ради Комітету у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді глав урядів держав-учасниць Співдружності, проведеного 15 травня 2013 року. Сподіваємося, що і в подальшому ми будемо плідно співпрацювати та взаємодіяти у вирішенні спільних державних завдань», - йдеться у листі-подяці Володимира Сіроштана.

Нагадаємо, що 18 травня делегація воїнів-інтернаціоналістів, які брали участь у засідання Координаційної ради Комітету у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді глав урядів держав-учасниць СНД у м.Львові, відвідали Тернопільщину.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: протягом ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ