На Тернопільщині юрій Желіховський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника водного господарства

На Тернопільщині юрій Желіховський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника водного господарства

02.06.13 16:28 0 947
Вітаючи від імені голови облдержадміністрації співробітників Тернопільського обласного управління водних ресурсів він зазначив, що своєю щоденною працею вони реалізовують державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.

«Переконаний, що Ваш високий професіоналізм і відповідальне ставлення до справи й надалі будуть запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу області», - сказав заступник голови – керівник апарату ОДА.

Вітаючи своїх колег керівник обласного управління водних ресурсів Тарас Капуста наголосив, що їх робота є життєво важливою як для кожної людини, так і для держави в цілому, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо та розумно.

«Перед нами стоять відповідальні завдання: зберегти водні багатства України для наступних поколінь, налагодити водопостачання відповідно до найвищих європейських стандартів, гарантувати безпеку населення від повеней. Переконаний, що завдяки професіоналізмові, багатому досвіду та вірності обов'язку ми з честю відповімо на всі виклики», - каже Тарас Капуста.

Довідково: На території області протікає 1401 річка загальною довжиною - 6066 км, 26 водосховищ загальною площею водного дзеркала 3579 га, об'ємом води 81,2 млн.м3 і 886 ставків загальною площею водного дзеркала 5627 га, об'ємом води 58,8 млн. м3.

Загальна площа земель водного фонду у Тернопільській області складає 94681 га, у тому числі: басейн р.Дністер 79690 га, басейн р.Дніпро – 14991 га.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся XX фестиваль ...
Наступна новина: 2 червня у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ