На Буковині рятувальники додатково проінструктували навчальні заклади щодо пожежної безпеки під час випускних вечорів

На Буковині рятувальники додатково проінструктували навчальні заклади щодо пожежної безпеки під час випускних вечорів

02.06.13 21:07 0 1215
На початку червня учні одинадцятих класів готуються до випускних балів. Традиційно під час святкувань безпеку громадян пильнуватимуть і працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. З цією метою керівництвом ДСНС надано доручення територіальним підрозділам створити оперативні групи для організації своєчасного реагування у разі ускладнення пожежної і техногенної безпеки та виникнення надзвичайних ситуацій. На вже здійснено перевірку готовності чергових сил і засобів ДСНС, необхідних для своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Крім того, перед святкуваннями були перевірені місця, де планується проведення випускних балів, персонал об’єктів проінструктований щодо дотримання вимог пожежної безпеки. Спільно з керівниками додатково організоване чергування членів місцевої та добровільної пожежної охорони, інших добровільних формувань на об’єктах, задіяних у проведенні заходів та на прилеглих до них територіях.

Відповідний інструктаж проведено також із керівництвом навчальних закладів, які дипломують своїх випускників.

У місцях, де школярі будуть завершувати святкування випускних балів (на набережних, причалах, пляжах та інших прибережних зонах водойм), у посиленому режимі рятувальники чергуватимуть спільно з працівниками міліції та медиками.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: протягом ...

КОМЕНТАРІ