Заслін потокам «тіньової» горілки - серед пріоритетів оперативного управління ГУ Міндоходів на Волині

Заслін потокам «тіньової» горілки - серед пріоритетів оперативного управління ГУ Міндоходів на Волині

02.06.13 09:54 0 815
Як свідчить практика викриття злочинів у сфері обігу підакцизних товарів завдяки своєчасним заходам оперативних підрозділів на Волині у 2011-12 р.р. припинили злочинну діяльність 14 підпільних виробництв, - повідомили в оперативному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Викриті нелегальні «цеховики» переважно спеціалізувалися на незаконному виробництві та реалізації сурогатного алкоголю. Торгівля популярним горілчаним товаром наносить неабиякі збитки державі та здоров’ю громадян, - наголошують в оперативному управління Міндоходів Волині.

Зокрема, у 2011 році співробітники оперативних підрозділів Волині вилучили підробленого алкоголю на суму понад 3 мільйони гривень, а у наступному - 2012 році вилучено спирту та горілчаного сурогату на понад 1 мільйон гривень.

Правоохоронці і надалі працюватимуть над тим, щоб неякісний сурогат не потрапляв до застіль волинян, - запевняють в оперативному управлінні ГУ Міндоходів у Волинській області.

Уже цього року завдяки напрацюванням співробітників служби фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Волинській області до суду спрямовано 3 кримінальні провадження з обвинувальним висновком про виготовлення та збут підробленого горілчаного товару. Окрім того, розпочато досудові розслідування за п’ятьма фактами, пов’язаними з незаконним обігом підакцизних товарів, викрито і припинено діяльність підпільного цеху із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.

Довідково: у 2011 році співробітники оперативних підрозділів Волині викрили 17 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом підакцизних товарів, у 2012 році викрито 18 аналогічних злочинів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Львівщині Віктор Шемчук ...

КОМЕНТАРІ