Рівненщина: «Бібліотека» у подарунок

Рівненщина: «Бібліотека» у подарунок

02.06.13 13:16 0 1085
Понад пів сотні українських книг рівненські митники передали в дитячу лікарню. Таким чином долучились до обласної акції зі створення книгозбірень в медичних закладах краю.

Казки, пригодницьку літературу та енциклопедії отримали маленькі пацієнти, які перебувають нині в хірургічному відділенні Рівненської дитячої обласної лікарні. Їх особисто подарував керівник Рівненської митниці Міндоходів Сергій Лук'янов аби малечі не було сумно знаходитись на лікарняних ліжках. Подарована література буде постійно знаходитись у міні - бібліотеці відділення аби й інші маленькі пацієнти могли почерпнути з неї знання. Поповнити книгозбірню може долучитись кожен, так як акція для наймолодших безстрокова.

Крім цього, напередодні Міжнародного дня захисту дітей рівненські дітлахи завітали в гості до самих митників. А саме побували на екскурсії в міжнародному пункті пропуску для авіаційного сполучення "Рівне - аеропорт". Вихованців з двох будинків сімейного типу краю митники ознайомили з особливостями роботи та розповіли як правильно потрібно перетинати кордон під час вильоту з країни. І хоча нині рівненський аеропорт не надто часто приймає пасажирів - прилітають сюди переважно вантажні судна, проте інформація для майбутніх пасажирів все ж таких стала в нагоді. Побувати в інших країнах і дістатись туди літаком це їхня мрія.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ