Міжнародний день захисту дітей вихованці Вовковинецької школи-інтернату відзначили разом із шефами з Міндоходів Хмельниччини

Міжнародний день захисту дітей вихованці Вовковинецької школи-інтернату відзначили разом із шефами з Міндоходів Хмельниччини

02.06.13 18:14 0 994
Протягом 14 років працівники колишньої податкової служби, а віднедавна Головного управління Міндоходів у Хельницькій області, опікуються вихованцями Вовковинецької школи-інтернату, що знаходиться у мальовничому куточку Держнянського району. За цей час школярі, серед яких сироти, діти, позбавлені батьківської опіки і котрі опинилися у важкій життєвій ситуації, оцінили турботу старших товаришів,тепло і щедрість їхніх сердець.

«Наші діти завжди з нетерпінням чекають приїзду своїх шефів. Очевидно, що дитячі душі відкриті для добра і щирості. І коли вони їх отримують, то повірте: такого емоційного заряду вистачає надовго. А ще шефів з Хмельницького вихованці школи-інтернату справедливо вважають своїм друзями. Солодощі, подарунки, комп'ютери, побутова техніка для освіти та відпочинку - це лише частина допомоги, що надається ними. Головне, і я не боюся тут повторитися - це тепло і незабутні хвилини спілкування, які вони дарують нашим вихованцям»,- жваво розповідає про шефські контакти директор Вовковинецької школи-інтернату Валентина Бевзюк.

Сама ж Валинтина Петрівна уже чверть століття працює у цій школі, п’ять років очолює колектив. І ця тендітна і скромна жінка успішно справляється з покладеними на неї непростими обов’язками. Не лише створила у колективу атмосферу довіри і взаємоповаги, але організувала робота так, що про один з найстаріших на теренах колишнього Союзу дитячих інтернатів знають на Хмельниччині.

«Для мене особисто, - спілкуваня з цими дітьми завжди цікаве, а ще наповнене непідробним щемом душі. Тому й хочеться сповна відгукнутись на скромні потреби цих маленьких громадян. Подарунки, які ми їм привозимо, робимо, якщо можна так сказати, «на замовлення». Разом із педагогами ми вивчаємо потреби учнівського колективу і купляємо необхідні речі. І ще хотів би відзначити, що відрахування із щомісячної зарплати працівників Міндоходів здійснюються добровільно і з розумінням», - розповідає голова ради профспілки регіонального управління Міндоходів Петро Самолига.

Цього разу шефи з Міндоходів приїхали до школярів у Вовковинці у Міжнародний день захисту дітей. Випускники школи, які вирізнялися з поміж інших статечним виглядом і вишуканим одягом, влаштували, але змістовний і емоційний концерт, - справжнє свято з дискотекою і живим вокалом.

До тепер уже колишніх одинадцятикласників звернувся керівник Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михалчич, який привітав випускників із успішним закінченням школи, побажав їм міцного здоров'я, благополуччя, успішного вибору професії і щасливої життєвої долі.

«Будьте справжніми друзями, патріотами, достойними громадянами України. А ще хочу висловити подяку вчителям та вихователям, які доклали максимум сил, щоб усі ви мали можливість успішно вчитися, зробити правильний вибір у навчанні та в житті. Ми разом втішені успішним завершенням такої нелегкої праці»,- зазначив Володимир Михалчич.

За традицією керівник регіонального відомства вручив кожному із вісімнадцяти випускників по дві тисяч гривень, а учнівському колективу – сучасний телевізор.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Школярі з Сокаля ...

КОМЕНТАРІ