Луцьк: микола Романюк взяв участь у відкритті благодійного телерадіомарафону «Поспішаймо роботи добро»

Луцьк: микола Романюк взяв участь у відкритті благодійного телерадіомарафону «Поспішаймо роботи добро»

02.06.13 14:09 0 965
Щорічно 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, обласне відділення Дитячого фонду України ініціює телерадіомарафон «Поспішаймо робити добро», метою якого є привернення уваги громадськості, бізнесових кіл до проблем сирітства та бездоглядності. Уже двадцять перший рік поспіль він транслюється в ефірі Волинської державної телерадіокомпанії

Міський голова Микола Романюк подякував волинянам та лучанам, що небайдужі до тих, хто потребує допомоги. Він наголосив, що йому дуже приємно і радісно, коли люди беруть на виховання у сім’ю дітей-сиріт. «Дай Боже, щоб воно так і було. Діти – це наше майбутнє. Благодійність – це прояв співчуття до ближнього та моральний обов'язок кожної людини поспішати на допомогу тому, хто потребує її. Ми повинні це роботи й навчати інших розуміти, що поруч є люди, які потребують цієї допомоги, й бути небайдужими до проблем ближнього», - зазначив він та подякував обласному відділенню Дитячого фонду України за ініціативу.

Міський голова закликав усіх долучитися до благодійного телерадіомарафону і зробити свій посильний внесок у цю хорошу справу.

Голова обласного відділення Дитячого фонду України Олена Грінченко за небайдужість, милосердя та подвижництво вручила міському голові Миколі Романюку найвищу відзнаку фонду «Золоту Зірку».

Закликаємо лучан підтримати дітей особливої долі, переказавши кошти на розрахунковий рахунок:

26000000001727 в ПАТ «Укрсоцбанку» м. Києва

МФО 300023

ЗКПО 05810132

Волинське обласне відділення Дитячого фонду України

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: у школах нашого ...
Наступна новина: Львівщина: у ...

КОМЕНТАРІ