Чернігівські аграрії ознайомилися з досягненнями аграрного сектору Гомельщини

Чернігівські аграрії ознайомилися з досягненнями аграрного сектору Гомельщини

02.06.13 11:56 0 920
30 травня делегація аграрного активу Чернігівської області на чолі з заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Шанойлом відвідала Мозирський район Гомельської області Республіки Білорусь.

До складу делегації увійшли заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко, директор Інституту сільськогосподарської мікробіології і агропромислового виробництва НААН України Наталія Буняк та керівники підприємств агропромислового комплексу Чернігівської області.

У ході візиту чернігівські аграрії ознайомилися з досягненнями аграрного сектору Мозирського району та обмінялися досвідом з білоруськими колегами.

Зокрема, представники делегації відвідали ДП "Радгосп-комбінат «Зоря», м’ясопереробне підприємство ЗАТ «Партнер і К», ознайомилися з роботою молочно-товарної ферми в населеному пункті Барбаров ДП «Радгосп-комбінат «Зоря», молокопереробного підприємства ПУП «Мозирські молочні продукти» та кукурудзокалібрувального заводу РСУП «Експериментальна база «Кринична».

На завершення зустрічі Олександр Шанойло висловив впевненість у тому, що обмін досвідом та співпраця між прикордонними регіонами буде сприяти відкриттю нових можливостей у подальшому розвитку аграрної галузі Чернігівщини.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На семінарі-тренінгу у ...
Наступна новина: На Тернопільщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ