Львівщина: «Кубок фермера» здобуло фермерське господарство «Лелик» Жовківського району

Львівщина: «Кубок фермера» здобуло фермерське господарство «Лелик» Жовківського району

02.06.13 11:34 0 893
1 червня, голова  обласної державної адміністрації Віктор  Шемчук взяв участь у заключному  етапі  конкурсу «Кубок фермера», що пройшов  на базі оптового ринку «Шувар».

Зазначимо, що в заході взяли участь фермери Львівщини. Конкурс проводився в п’ятьох номінаціях: інтелектуальний, поросячі перегони, доїння кіз, стрижка овець та зважування птиці на око.

Як зазначив голова облдержадміністрації Віктор Шемчук, такий конкурс показує переваги фермерства над іншими формами господарювання.

«Фермер – це завжди сім’я. Ці працівники своєю власною роботою мають можливість показати, як можна успішно господарювати у сфері сільського господарства: як в тваринництві, так і в рослинництві», – сказав В.Шемчук.

Також він наголосив, що такі конкурси дають змогу фермерам переймати кращий досвід наших іноземних партнерів та відчути справжній дух здорової конкуренції.

За результатами трьох етапів перемогу в конкурсі здобуло фермерське господарство «Лелик» Жовківського району. Віктор Шемчук привітав переможця, вручив Кубок фермера та головний приз  – ключі від трактора.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відділ праці ...
Наступна новина: На семінарі-тренінгу у ...

КОМЕНТАРІ