Львівщина: в області започатковано проведення Днів знайомств із вищими навчальними закладами в режимі он-лайн

Львівщина: в області започатковано проведення Днів знайомств із вищими навчальними закладами в режимі он-лайн

02.06.13 22:45 0 1248
За підтримки департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації 31 травня для випускників загальноосвітніх навчальних закладів області та Західного регіону України проведено День знайомств із Дрогобицьким державним педагогічним університетом в режимі вебінару.

Такий захід на Львівщині пройшов уже не вперше. Так, 24 квітня онлайн-зустріч провів Національний університет «Львівська політехніка».

Під час вебінарів майбутні абітурієнти, їхні батьки, вчителі, директори шкіл та всі охочі мали можливість познайомитись із керівниками вищих навчальних закладів, в також задати будь-яке питання – щодо правил прийому, особливостей вступу, навчання, напрямів підготовки, працевлаштування тощо.

Зазначимо, що технічну підтримку заходів забезпечив Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, надавши для проведення вебінару дистанційну платформу Adobe Connect.

Випускники мали можливість взяти участь у веб-знайомстві із вищими навчальними закладами у місцевих опорно-консультаційних пунктах дистанційного навчання, організованих ЛОІППО на базі опорних загальноосвітніх навчальних закладів освітніх округів області.

Відео вебінару:

•    http://connect.loippo.lviv.ua/p28952634/

•    http://connect.loippo.lviv.ua/p12554795/

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині під час ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ