На Львівщині в притулку для дітей СУСД ЛОДА відбувся конкурс малюнку

На Львівщині в притулку для дітей СУСД ЛОДА відбувся конкурс малюнку

02.06.13 09:24 0 832
31 травня 2013 року в притулку для дітей СУСД ЛОДА відбувся конкурс малюнку «Світ очима дитини», організований між навчальними закладами м.Львова до Міжнародного дня захисту дітей службою у справах дітей Львівської облдержадміністрації.

В конкурсі прийняли участь студенти Львівської Національної Академії мистецтв, Львівського Поліграфічного коледжу УАД, Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. І.Труша, учні  Львівського художнього ліцею при ЛНАМ, Львівського Вищого професійного художнього училища та вихованці закладу.

Конкурс проходив в дружній та творчій атмосфері. Жюрі конкурсу нагородило всіх  учасників конкурсу грамотами та медалями. Гран-прі конкурсу та почесний кубок переможця вибороли студенти Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім.  І.Труша.

В рамках заходу Територіальною державною  інспекцією з питань праці у Львівській області проведено роз’яснювальну роботу щодо додержання законодавства про працю неповнолітніх у притулку для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації та вручено брошури з інформацією нормативних актів, які захищають працю неповнолітніх.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині стрийські ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині у ...

КОМЕНТАРІ