В Івано-Франківську боролися з тютюнопалінням

В Івано-Франківську боролися з тютюнопалінням

02.06.13 22:56 0 1562
На виконання розпорядження обласної державної адміністрації від 04.04.2012 № 222 "Про затвердження плану заходів щодо боротьби з наркоманією в області на 2012-2015 роки", у рамках проведення місячника інформаційно-просвітницьких заходів «Життя розквітає» у м. Івано-Франківську відбулася обласна інформаційно-просвітницька акція "Скажи курінню : "ПРОЩАВАЙ!", організована обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Мета заходу - привернення уваги громадськості до пропаганди здорового способу життя, профілактики негативних явищ у молодіжному та дитячому середовищі.

До участі в акції було залучено юристів, соціальних педагогів, волонтерів, представників громадськості.

Цього дня в усьому світі проводяться антитютюнові громадські акції. Україна, яка у березні 2006 року ратифікувала Рамкову конвенцію ВООЗ з боротьби проти тютюнопалінням, не є виключенням.

Крім обміну цигарок на цукерки, під час акції представники обласного та міського ЦСССМ, волонтери провели конкурс дитячого малюнка на антитютюнову тематику, поширювалиінформаційні матеріали про шкоду тютюнопаління.

Подібні акції проводитимуться мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час акції охоплено 450 осіб та розповсюджено 500 шт. інформаційно-просвітницької продукції (листівки, пам'ятки та буклети соціального спрямування).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області ...
Наступна новина: Львівщина святкує ...

КОМЕНТАРІ