Цьогоріч 139 луцьких випускників закінчили школу з відзнаками

Цьогоріч 139 луцьких випускників закінчили школу з відзнаками

02.06.13 18:47 0 1122
У 2012-2013 навчальному році атестати про загальну середню освіту в обласному центрі Волині отримали 1300 випускників загальноосвітніх навчальних закладів та 155 учнів Луцької вечірньої школи. 112 луцьких випускників закінчили школу із золотими медалями, а 27 – зі срібними.

Медалістів урочисто вітали в Палаці культури міста Луцьк. До привітань долучилися голова облдержадміністрації Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк.

Борис Клімчук у своєму вітальному слові сказав: «Для мене, як педагога, також свято - 45 років тому я отримав свою золоту медаль. Нині їх отримуєте ви. Час іде, підростає нове покоління. За ці роки змінилось, але залищилось головне – дух та бажання українців навчатись, бути ліпшими та знаходити себе в житті».

Голова облдержадміністрації побажав випускникам щасливої дороги у доросле життя: «Діти, де б ви не були, завжди повертайтесь до батьківської домівки, адже на вас чекають рідні. За ці 16-17 років вони зробили для вас багато і гордяться вашими успіхами. Ці відзнаки - це заслуга не лише ваша, а й ваших батьків та вчителів. розпочинається новий етап у вашому житті, отож не бійтеся перешкод і сміливо крокуйте до нових звершень».

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: 31 травня 2013 року ...
Наступна новина: На Львівщині батьків ...

КОМЕНТАРІ