Чернівці: Місто відзначає День захисту дітей

Чернівці: Місто відзначає День захисту дітей

03.06.13 08:18 0 1480
У Літньому театрі відбувся святковий концерт до Міжнародного дня захисту дітей. У ньому взяли участь юні артисти Центрального палацу культури Чернівців. Основну частину публіки склали багатодітні родини та діти з пришкільних таборів міста.

«Діти – майбутнє нашої держави, вони прагнуть до нових знань, творчо мислять і розвивають свої здібності, щоби стати гідними громадянами України, – каже секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Водночас шнє свято є важливим і для дорослих – для усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Діти – наш найдорожчий скарб, це наша радість. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства».

Керманич міста також привітав учасниць фестивалю «Міні-міс краси України-2013», які вже приїхали до Чернівців з усієї України. Він вручив їм подарунки: годинники із зображенням чернівецької ратуші та абонементи на відвідування атракціонів у Центральному парку культури і відпочинку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: з святом, ...

КОМЕНТАРІ