Чернівці: У дитсадку на Проспекті Незалежності відкрилася додаткова група

Чернівці: У дитсадку на Проспекті Незалежності відкрилася додаткова група

03.06.13 10:34 0 1576
31 травня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин відвідав дитячий садочок №9, де взяв участь в урочистому відкритті нового приміщення для групи дітлахів трирічного віку.

Воно пустувало 15 років, і за ці роки стало непридатним для використання. Минулого року секретар міської ради відвідав цю дошкільну установу і пообіцяв, що тут буде зроблено капітальний ремонт.

32 чернівецьких малюків побачили ошатне приміщення, де вони проведуть свої найкращі безтурботні роки. Дітлахи бавилися з іграшками, жартівливо сперечалися – на яких ліжечках спатимуть.

«Коли я бачу такі щирі емоції на обличчях дітей, розумію, що ми все робимо правильно, адже діти – це наше майбутнє, – зазначив Віталій Михайлішин. – Ми й надалі будемо робити все від нас залежне, щоби діти, які народилися у Чернівцях пишалися своїм рідним містом».

Молода мама Оксана Базюк, яка, не приховуючи емоції, сказала, що її донька та інші дітки із радістю будуть відвідувати цю групу.

«На ремонт цього приміщення було витрачено більше 200 тисяч гривень, – продовжив Віталій Михайлович. – Половина – це бюджетні кошти, половина спонсорські».

12►

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загальноміське свято ...
Наступна новина: Чернівці: Щонеділі в ...

КОМЕНТАРІ