Загальноміське свято «Випускники-2013» в національному дусі пройшло у Тернополі

Загальноміське свято «Випускники-2013» в національному дусі пройшло у Тернополі

03.06.13 10:24 0 1877
1 червня в дусі кращих національних традицій пройшло загальноміське свято «Випускник-2013». 1596 випускників 34 загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя урочистою ходою пройшли центральними вулицями міста. Очолили колону золоті та срібні медалісти. У числі учасників походу - переможці заключного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери спортивних змагань, юні служителі муз та активні учасники учнівського самоврядування.

Традиційний парад випускників очолив міський голова Тернополя Сергій Надал, а святкову колону супроводжували муніципальний духовий колектив «Оркестра Волі», духовий оркестр Тернопільського військового гарнізону та ансамбль мажореток ПК «Березіль». На центральному стадіоні випускників привітали очільники міста та області. Міський голова разом з начальником управління освіти і науки міськради Ольгою Похиляк нагородили переможців конкурсу вишитого костюма.

Звертаючись до присутніх Сергій Надал, зазначив:

« в кожного з вас свято. Важливий день в особистому календарі кожного з вас, особливий день у життєписі ваших родин. Урочистий, зворушливий і незабутній. День, який ви не раз будете згадувати, гортаючи фотографії. День, у який ви будете повертатись у спогадах. Він підводить риску і є підсумком великого періоду життя. Мабуть саме завершується дитинство. Завершується період, який мав свій сталий розклад, у якому були уроки і перерви, були організовані вашими педагогами і батьками події. Час, який ви прожили своїми класними колективами разом, коли зав'язалась справжня шкільна дружба.

Зараз ви стоїте на порозі. Попереду - нові можливості, нові дороги. Ваші дороги розійдуться, бо кожен тепер буде шукати свою. Кожен буде шукати себе у професії, в особистому житті.

Сьогоднішній день дає гарну нагоду з вдячністю згадати минуле. ми говоримо спасибі батькам і матерям випускників. Останні одинадцять років для вас були не завжди простими, ви були поруч з вашими дітьми у їхньому дорослішанні, раділи успіхам та переймались невдачами. Дякуємо вчителям, які ділилися своїми знаннями, віддавали учням частину своєї душі.

Кожен рік, кожен випуск - це подія для міста, для країни. Майбутнє нашої держави і нашого міста — це ви, шні випускники. Дякуємо вам за наполегливість і старанність у навчанні. Ви потрібні Тернополю, ви потрібні Україні.

Завершаться випускні вечори. За традицією випускники разом зустрінуть світанок нового дня. І почнеться те майбутнє, про яке ви мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з вас, майбутнє, яке у руках кожного з вас. Майбутнє доросле життя, в якому щодня доведеться робити вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Я вірю, що попереду кожного з вас – нові вершини та нові досягнення.

Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю вам невгамовності. Ви є поколінням, яке реально змінить нашу країну, змінить світ. Бажаю вам віри і впевненості. Щиро зичу вам добра, здоров’я, удачі і натхнення, миру, рясних Божих благословіть».По завершенню офіційної частини на усіх випускників та присутніх на святі чекав святковий концерт. На запрошення Сергія Надала на цьогорічному випускному виступив Скрябін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Чернівці: У дитсадку на ...

КОМЕНТАРІ