На Закарпатті громадська рада при Чопській митниці завершила роботу

На Закарпатті громадська рада при Чопській митниці завершила роботу

03.06.13 15:29 0 1684
У зв’язку з проведенням реорганізації Чопської митниці днями в Ужгороді відбулося підсумкове засідання цього дорадчого органу.

Голова Громадської ради при Чопській митниці Мирослава Каламуняк, підвівши підсумки роботи, відзначила: «Ми працювали дуже плідно, готували актуальні питання щодо митного законодавства, вносили пропозиції з їх вирішення. На наших засіданнях аналізувалися питання співпраці митниці та бізнесу. Це була надзвичайно плідна робота, яка принесла крім спільних результатів, ще й вдоволення від того, що удалося досягнути».

Голова Громадської ради вручила в.о.начальника Чопської митниці Міндоходів Олександру Похильку символічну подяку за співпрацю, толерантне ставлення до громадських організацій та відкритість у стосунках з представниками бізнесу.

У свою чергу Олександр Іванович подякував членам Громадської ради за активну роботу і зауважив, що «з тісного діалогу з бізнесом та ретельного вивчення питання можна помітити багато суттєвого, вплинути на це, вирішити і допомогти - саме у цьому й полягала наша спільна робота».

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ