На Закарпатті в камері місцевого СІЗО виникла пожежа

На Закарпатті в камері місцевого СІЗО виникла пожежа

04.06.13 19:55 0 1670
За таким сценарієм на території Ужгородського слідчого ізолятора спільно з пенітенціарниками вогнеборці проводили навчання

4 червня Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з працівниками Закарпатської установи виконання покарань № 9 провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожежі на території слідчого ізолятора, що в Ужгороді.

За тактичним задумом: у камері збірного відділення СІЗО через замикання електропроводки сталася пожежа. На момент загорання там знаходилося 10 ув’язнених. За лічені хвилини на місці виклику вже працювала чергова варта вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 14, що в обласному центрі. Бійці У ДСНС допомогли пенітенціарникам евакуювати людей та успішно приборкали стихію. Один з потерпілих потребував невідкладної медичної допомоги.

Такі навчання дозволяють відпрацьовувати практичні навички та вдосконалювати пожежно-тактичні знання, які вкрай необхідні у повсякденній роботі рятувальників. Також у процесі виробляється злагоджений механізм співпраці між підрозділами Управління ДСНС та іншими службами життєзабезпечення обласного центру. В подальшому це дозволить оперативно й дієво спрацювати при виникненні надзвичайної ситуації, а головне не допустити травмування та загибелі людей.

Загалом навчання пройшли злагоджено. З усіма поставленими завданнями його учасники впоралися добре, рятувальники діяли оперативно та професійно.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Чинний контракт не ...

КОМЕНТАРІ