В Луцьку відбулося спортивне свято для діток з особливими потребами

В Луцьку відбулося спортивне свято для діток з особливими потребами

04.06.13 20:33 0 1496
2 червня на спортивному майданчику за адресою вул. Декабристів, 23 з нагоди Міжнародного дня захисту дітей міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради спільно з Волинською громадською організацією батьків дітей з синдромом Дауна організував свято «Спортивна сім’я».

Участь у спортивному святі взяли сім’ї, де виховуються діти з особливими потребами.

Учасники змагались в 5 видах естафет. Казкові герої з веселими забавляночками супроводжували маленьких учасників впродовж усього свята. Веселі клоуни у феєричних вбраннях, студенти Волинського державного училища культури і мистецтв ім. Стравінського, яких підготувала викладач з режисури Тетяна Гайдукова, розважали дітей веселими піснями та іграми.

За підсумками змагань І місце посіла сім’я Валентина Новосада, ІІ місце – Юрія Ліщанського, ІІІ місце - Тетяни Стрекіци. Призери були нагороджені дипломами центру «Спорт для всіх» та грошовими винагородами, а всі учасники – подарунками.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку батькам і дітям, які взяли участь в спортивному святі та директору магазину спортивних товарів «Олімп», приватному підприємцю Ярославу Захаруку, який надав спортивні призи для вручення учасникам змагань.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат України з ...
Наступна новина: На Рівненщині день ...

КОМЕНТАРІ