На Рівненщині день відкритих дверей для студентів коледжу

На Рівненщині день відкритих дверей для студентів коледжу

04.06.13 21:55 0 1484
Для студентів-третьокурсників Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, перед якими незабаром постане питання пошуку першого місця роботи, спеціалісти Рівненського районного центру зайнятості провели День відкритих дверей. Центр зайнятості відвідали 25 студентів та викладачі коледжу. Зустрічали гостей заступник директора центру зайнятості Олександр Шкурат та начальник відділу активної підтримки безробітних Юрій Ющук.

Молодь поінформували про сучасний ринок праці, пропозиції роботодавців регіону, способи пошуку роботи та працевлаштування, ознайомили із соціальними послугами та видами матеріального забезпечення на випадок безробіття, які надає державна служба зайнятості.

Під час заходу студенти ознайомилися з економічною картою Рівненського району, барометром професій, каталогами успішних підприємців, історіями працевлаштування, паспортами підприємств району, дізналися про їхню історію та види діяльності.

шня молодь має багато амбіцій, прагнень та мрій, але цього недостатньо. Необхідно уміти презентувати свої вміння та здібності, переконувати, вести дискусію, складати план побудови власної кар'єри та саморозвитку. Спеціалісти центру зайнятості поінформували випускників про переваги розміщення резюме на інтернет-сайтах державної служби зайнятості.

Майбутні випускники та служба зайнятості мають спільну мету - працевлаштування. І лише у взаємодії можна її досягти. Послуги, які надає служба зайнятості молоді, допоможуть майбутнім фахівцям знайти себе на сучасному ринку праці та самореалізуватися у професійному житті.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулося ...
Наступна новина: На Рівненщині перехід на ...

КОМЕНТАРІ