У Тернополі затримали свободівців за поширення листівок

У Тернополі затримали свободівців за поширення листівок

05.06.13 03:54 0 1150
4 червня 2013 року працівники міліції затримали двох активістів Всеукраїнського об'єднання "Свобода" – членів МГО "Сокіл" Максима Сопрончука та Олексія Воронцова. Патріотів заарештували під час розклеювання офіційної листівки Тернопільської обласної організації ВО "Свобода". Листівка мала всі офіційні реквізити, необхідні для випуску подібної друкованої продукції, і розміщувалася у дозволених місцях.

Листівка містила інформацію проти влади і висвітлювала протизаконні вчинки начальника обласного УМВС Віктора Сака, голови ОДА Валентина Хоптяна та обласного прокурора Геннадія Мовчана. Ці особи продали пам'ять українських героїв, обмінявши її на зручні чиновницькі крісла, звідки роздають протизаконні накази на догоду комуністично-регіональній верхівці. Грубо порушуючи вимоги Конституції України, Кримінального кодексу й законів України, що гарантують діяльність народних депутатів та депутатів місцевих рад, за наказами та під прикриттям цих осіб спецпідрозділи міліції робили і продовжують здійснювати агресивні напади на українців, які висловлюють свої переконання на мирних акціях.

Зазначимо, що свободівців протимали у відділку міліції всю ніч. Нині відбувається засідання Тернопільського міськрайонного суду у справі затриманих націоналістів.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ