Тернопільські веслувальники привезли десять медалей із Чемпіонату України

Тернопільські веслувальники привезли десять медалей із Чемпіонату України

05.06.13 12:58 0 1272
У Дніпропетровську завершився Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 1995-1996 р. н. та молоді до 23 років.

За результатами змагань сформована збірна команда України, яка наприкінці цього місяця відбуде до міста Познань (Польща) для участі в Чемпіонаті Європи.

Право виступати в Польщі здобув тернопільський веслувальник Олег Тарновський, який став переможцем у заїзді каное-одиночок серед молоді на дистанціях 1000 м та 500 м, у складі збірної України переміг в каное-четвірці на дистанції 1000 м, а на дистанції 200 м – здобув "срібло".

Ще два тернополянина – Сергій Тарновський та Ельнур Ахадов на заключному зборі до чемпіонату Європи будуть претендувати до складу каное-четвірок серед юніорів. Щодо результатів спортсменів на чемпіонаті України, то Сергій Тарновський – виборов дві срібні медалі у каное-одиночці на дистанціях 1000 м і 500 м у заїздах серед юніорів. А Ельнур Ахадов у парі з львів’янином Романом Дутчаком здобули «срібло» в каное-двійці на 200 м та «бронзу» – на 1000 м.

Наш спортсмен Сергій Кіндзерський у парі також із львів’янином Володимиром Гасюком фінішував третім в байдарці-двійці на 200-метровій дистанції.

Ще одна «бронза» дісталася Тетяні Єднак у байдарці-одиночці серед юніорок на дистанції 1000 м.

Загалом, здобуток наших веслувальників – 10 медалей, з яких – 3 золоті, 4 срібні та 3 бронзові.

Готували спортсменів тренери Микола Павлов, Петро Горунович та Ігор Ладика.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі конкурс з ...
Наступна новина: Олексій Кайда звернувся до ...

КОМЕНТАРІ